https://www.vinamis.nl/over-vinamis
Zoeken
Winkelmandje

Over VinAmis

Nieuwe start

VinAmis bestaat dit jaar 10 jaar en voor ons is dat niet alleen een reden om een lekkere fles Villa Teresa rose open te trekken maar ook om tot de conclusie te komen dat VinAmis toe is aan een nieuwe stap, een frisse wind. Dat is gelukt. Vanaf 1 mei 2014 gaan Roef de Boer en Chris Schoorl zich bezig houden met de dagelijkse gang van zaken bij VinAmis, naast Peter Pirovano die VinAmis Krommenie gewoon zal voort zetten. Jan Rene van Wessel en Richard Bruijne zullen Roef en Chris de komende tijd nog van advies dienen maar zich langzamerhand terugtrekken. Voor onze klanten zal er weinig veranderen al zal het assortiment zich wel wat gaan uitbreiden.

Zoals gezegd bestaan we 10 jaar, en vieren wij dat met een goed glas biologische Villa Teresa prosecco rose, je weet wel de beroemde mooie fles met beugel.

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan bieden wij deze wijn in de maand mei aan voor slechts Euro 8,95 , zolang de voorraad strekt.

bestel nu direct via www.vinamis.nl

 

Ons ontstaan

VinAmis is in 2004 ontstaan uit hobby en eigenlijk is dat het nog steeds. We doen het nog steeds naast ons werk wat voor u als voordeel heeft dat we genoegen kunnen nemen met een kleine marge. Daar tegenover staat dat u, zoals sommige andere kunnen beloven, bij ons de wijnen lang niet altijd binnen een paar dagen in huis heeft. Bij ons kan het wel eens een paar dagen langer duren.

Onze missie

Wij streven er naar om in iedere prijsklasse, maar onder de 15 euro, wijnen aan te bieden die wat prijs en kwaliteit betreft, moeilijk te evenaren zijn.

Daarom zijn wij ook zo trots op ons assortiment.

Onze selectie

Ieder jaar proeven wij nieuwe wijnen en maar een enkele komt uiteindelijk in ons assortiment. De wijn moet minstens gelijk zijn aan een andere wijn uit ons assortiment, in dezelfde prijsklasse. Zodra wij een wijn hebben gevonden waar we in geloven dan laten we deze proeven op onze proeverijen. Alleen de wijnen die ook door onze klanten enthousiast ontvangen worden komen dan terecht in het VinAmis assortiment.

Onze geschiedenis

Jan Rene van Wessel en Richard Bruijne kochten al enige tijd wijn in en verkochten deze steeds vaker door aan buren, familie en vrienden. In 2004 was het daarom eigenlijk vanzelfsprekend dat hier een bedrijfje uit voort zou komen en ontstond VinAmis.

Toen steeds meer mensen wijn bij ons wilde kopen maakte we een website en nu is VinAmis een van de toonaangevende internet wijnhuizen in Nederland.

  • Sinds 2009 hebben wij ook een verkooppunt in de Zaanstreek waar Peter Pirovano de scepter zwaait.